Facebook Кампании

(Facebook Кампании) Важно. Последователите продължават да взаимодействат с страницата след като са я харесали

харесват и споделят част от постовете на страницата през калкулиран интервал от време. Това води до увеличаване на facebook engagement rate.

Facebook Кампании Engagement Rate

Няма правилен размера

на кампанията, малко планиране и подготовка могат да ви помогнат да постигнете целите си. След като имате предвид бюджета и броя на почитателите които искате, отидете на страницата ни за ценообразуване, за да видите как тя съответства на вашия бюджет. Не забравяйте, че винаги можете да създавате няколко кампании.

Друга възможност

е да постигнете броя на почитателите си в една поръчка, това зависи от вашите цели.

Оптимизацията за Facebook за търсачки

е все по-важна в днешно време в свят. Социалните мрежи и търсене в търсещите машини като Google стават все по-преплетени. Броят на харесваниятa в Facebook могат да засилят класирането и позицията в SERP ( Search Engine Results Page). Затова и вътрешното търсене във Facebook става все по-важно.

Българските потребители не обичат да харесват страници на конкурентни фирми популяризирани от Facebook Кампании, ако популяризирате в Facebook група по тема свързана с бизнеса ви може да се окаже, че там намирате много нови разглеждания за вашите постове. Членовете на групата се възприемат като равни и е по-възможно да публикуват, а от време на време да слагат и по някой линк към сайта си. Все пак ако трябва да избирате, бихте предпочели да имате както страница така и група. която се използва ако предлагате например курсове, където обучаемите да споделят информация.

Engagement Rank 

или как се определя класирането на даден Facebook пост? Афинитет или отношения между създател и потребител на съдържанието; Без значение колко е добро съдържанието и написаното, алгоритъмът за касиране във Facebook се нарича Engagement Rank Той се основава на три фактора: Взаимодействие с обекта – харесвания коментари и т.н.;  Своевременност – за разлика от алгоритъма на Google тук той се оценява индивидуално за всеки потребител и е различен от различните гледни точки.